ex : 14 Rue de la Paix, Stade de France, Gare du Nord

VanAankomstdatumBijaankomsttijd

TotVertrekdatumBijvertrektijd

De diensten

Online reserveren

Online reserveren

Met onze online boekingssysteem, kunt u profiteren van gunstige tarieven. Daarnaast kunt u onze parkings in gaan zonder zich te bekommeren over de menigte parkings gemoedsrust te gaan zonder zich te bekommeren over de menigte.

Onthaal 24/7

Onthaal 24/7

Kantoren 24/7 : Onze kantoren zijn open en onze medewerkers heten u welkom 24u/24 en 7d/7. Het personeel staat ter beschikking om u steeds beter te dienen.

Beveiliging

Beveiliging

Veiligheidsdienst: Ervaren parkeerwachters zorgen voor de continue bewaking van onze parkeergarages 24 op 24 en 7 dagen op 7 om u een maximale veiligheid te garanderen.

Videobewaking

Videobewaking

Videobewaking: De bewaking van onze parkeergarages wordt ook verzekerd door het allernieuwste videobewakingssysteem. Bovendien worden de nummerplaten van alle voertuigen automatisch gecontroleerd bij het in- en uitrijden, om elk risico op diefstal en fraude te voorkomen.

Parkeergarage vrachtwagens Parijs

Parkeergarage vrachtwagens Parijs

Parkeerplaatsen voor vrachtwagens: Onze parkings bevatten speciaal ontworpen ruimtes voor voertuigen hoger dan 1,95 meter hoog. Klik hier voor meer informatie.

tweewielers

tweewielers

Tweewielers: Er zijn in onze parkeergarages speciale parkeerplaatsen voorzien voor tweewielers.

Parkeerplaatsen voor gehandicapten

Parkeerplaatsen voor gehandicapten

Parkeerplaatsen voor gehandicapten: In onze parkeergarages zijn parkeerplaatsen voorzien voor personen met beperkte mobiliteit. Deze parkeerplaatsen zijn uitsluitend bestemd voor personen die houder zijn van een parkeerkaart voor gehandicapten.

Car wash

Car wash

Carwash: Er staan een hogedrukreiniger en professionele er staat een hogedrukreiniger en professionele stofzuiger tot uw beschikking zodat u te allen tijde en zonder afspraak uw voertuig kunt wassen.

Carwash

Carwash

Handwas: Wij bieden in onze parkeergarages een dienstverlening aan waarbij uw voertuig manueel wordt gewassen. U kunt vragen om uw auto volledig te wassen, inclusief het reinigen van het interieur en het exterieur, het intensief reinigen van de velgen en de cabine, en het behandelen van het leer.

Deze dienstverlening wordt alleen op afspraak aangeboden. U kunt online een afspraak maken door hier te klikken of u kunt telefonisch contact opnemen met de betrokken parkeergarage. De prijzen variëren van 20€ tot 55€ (Meer informatie)

In-Out

Multiple In-Out

U kunt het verzoek van meerdere in-out service aan de bewaker keeper van de parkeerplaats te maken. Hij zal u een kaart zodat u kunt komen en gaan zo vaak als je wilt tijdens uw verblijf.

Win inlichtingen in over de diensten aangeboden door Paris France Parking, beveiligde parkeergarages in Parijs beschikbaar voor kort of lang parkeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de diensten aangeboden in onze parkeergarages te Parijs.