ex : 14 Rue de la Paix, Stade de France, Gare du Nord

VanAankomstdatumBijaankomsttijd

TotVertrekdatumBijvertrektijd

Parkeertarieven Parijs

De parkeertarieven in Parijs zijn veel hoger dan elders in Frankrijk en de kosten van parkeren op straat kunnen oplopen tot 10€ per uur.

Verminder uw parkeerkosten tot -50% door te reserveren met Paris France Parking.
(1 dag = 24 uur)*

Wenst u de parkeergarage tarieven van parkeerplaatsen weten

Voorkeurstarieven

Een vrije parkeerplaats vinden op de weg in Parijs is bijna een mirakel. En wanneer u al kunt parkeren op straat, dan is de parkeerduur beperkt tot 2 uur (meer informatie), met het risico dat u een overtreding begaat, of dat uw voertuig wordt beschadigd of gestolen. Dankzij onze voorkeurstarieven voor langparkeren die niet hoger zijn dan 10€ per dag, weet u zeker dat uw voertuig in goede handen is, en dat, tegen een gereduceerde prijs.

Low cost langparkeren

In Parijs liggen de parkeertarieven een stuk hoger dan buiten de hoofdstad.
Veel mensen die in de regio Parijs wonen komen er elke dag werken en hebben geen andere keuze dan de auto te nemen.
Daarom zijn de parkeergarages en parkeerplaatsen in het centrum van Parijs zeer duur.
Omdat de prijzen om uw auto gedurende langere tijd te parkeren in een beveiligde parkeergarage in het centrum van Parijs bijna onbetaalbaar zijn geworden, hebben we beslist om de concurrentie de loef af te steken met lagere prijzen, een onberispelijk onthaal en kwaliteit.
Door te kiezen voor een van onze low cost parkeergarages, wint u tijd en geld: u wordt immers niet geconfronteerd met de Parijse files, uw voertuig staat veilig geparkeerd en u geniet van betaalbare prijzen.

*Verschil berekend in verhouding tot de gemiddelde prijs geregistreerd te Parijs in de studie van het CLCV 2015 (de Franse consumentenorganisatie) op basis van een arrangement van 24u.

Reserveer uw parkeerplaats met Paris France Parking en geniet van voordelige prijzen in low cost parkeergarages. Wilt u parkeren in de buurt van bezienswaardigheden? Ontdek de parking Champs Elysées, de parking bij La République en de parking van de Tuileries. Neem voor meer informatie contact met ons op of raadpleeg de woordenlijst.