Boek Boek
parkeerplaats camion parijs
bestelwagen parkeren parijs
Description image 2
utility parking parijs

Veilig Parkeren voor vrachtwagens en bedrijfswagens in Parijs

Welkom bij Paris France Parking, uw ultraveilige parkeeroplossing voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen in hartje Parijs. vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen in het hart van Parijs. per dag of per maand, op de Place Des Fêtes en Pyrénées-du Clos.

Parkeerplaats Pyrénées du Clos

4 rue du Clos 75020

Icône métro    Métro ligne 9 icône Metrolijn Maraichers

De enige overdekte, bewaakte locatie 24/24H en 7/7D in Parijs. Overdekte ondergrondse parkeerplaatsen voor vrachtwagens tot vrachtwagens tot 2,80 m hoog en 7 meter lang.

Parkeerplaats Place des Fêtes

8 rue Compans 75020

Icône metro    Métro ligne 7bis icône Métro ligne 11 icône Metrolijn Place Des Fêtes

Bewaakte parkeerplaats met dag- en nachtbewaking, geschikt voor bestelwagens tot 2,25 m lang. De parkeerplaatsen voor nutsvoorzieningen bevinden zich binnen de parkeerplaats en is geschikt voor vrachtwagens tot 7 meter lang

Profil

Deze parkeergarages zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals die maximale veiligheid en gemakkelijke toegang nodig hebben. We bieden plaats aan een breed scala aan commerciële voertuigen, van minibusjes tot vrachtwagens. Slechts een handjevol parkeergarages in Parijs heeft plekken die geschikt zijn voor vrachtwagens, en de vraag naar dit type ruimte is erg groot omdat parkeren op straat voor commerciële voertuigen, minibussen, bestelwagens of vrachtwagens ondenkbaar is in de straten van Parijs.

Prijslijst

Moet je een bestelwagen parkeren in Parijs? Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale oplossing.

Sluit u aan bij degenen die ons al vertrouwen sinds 1960 en reserveer nu uw parkeerplaats en geniet van de gemoedsrust die alleen Paris France Parking kan bieden.

Paris France Parking

Veiligheid & comfort - alles om je dagelijkse leven in Parijs gemakkelijker te maken.

Boek

Je bedrijfsvoertuig verdient de beste

4,5/5

Waarom kiezen voor Paris France Parking ?

Maximale beveiliging: 24/7 bewaking

Bij Paris France Parking begrijpen we het belang van veiligheid voor uw voertuigen en de waardevolle apparatuur die ze bevatten. waardevolle apparatuur die erin zit.

In tegenstelling tot veel Parijse parkeergarages, die genoegen nemen met bewaking op afstand of buiten parkeren, zijn onze parkeergarages overdekt en voorzien van bewakers die dienst hebben. bewaking of buiten parkeren, zijn onze parkeergarages overdekt en uitgerust met on-site dag en nacht bewaakt. Deze constante aanwezigheid zorgt voor bescherming tegen vandalisme en inbraak, zodat u 's nachts rustig kunt slapen. gemoedsrust.

Gemakkelijk en veilig online boeken

Toegang tot onze busparkings is uitsluitend mogelijk door online te reserveren, zodat je bij aankomst verzekerd bent van een plek zonder dat je ter plekke hoeft te betalen. Ons gratis reserveringssysteem en de glijdende schaaltarieven zijn ontworpen om je de beste waar voor je geld te bieden, waarbij je verzekerd bent van een geschikte plek met 24-uurs bewaking.

Hoe reserveer je een parkeerplaats voor je bestelwagen

Je bestelwagenparkeerplaats reserveren is snel en eenvoudig. Bezoek onze website, kies de parkeerplaats die bij je past en reserveer in slechts een paar klikken. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging en een reserveringsvoucher, wat zorgt voor een probleemloze ervaring.

Tarieven en abonnementen

We bieden een vast tarief van 55 (incl. btw) per nacht voor voertuigen hoger dan 1,95 m, daarna een glijdende schaal. Voor degenen die lang willen parkeren, bieden we ook langetermijnabonnementen vanaf 459 per maand, met een minimale verbintenis van zes maanden.

Een verplichting: kwaliteit & Beveiliging

Bij Paris France Parking zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke service en ongeëvenaarde veiligheid voor uw vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Ons professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het beveiligen van uw bedrijfsvoertuig in Parijs.

Per nacht (bedrijfsvoertuig)
(van 12u tot 12u)
Het parkeren van een nutsvoorziening resulteert in een nachtelijke oplading.
TIJD PRIJZEN INCL. BTW
1 nacht 55.00 €
2 nachten 99.00 €
3 nachten 149.00 €
4 nachten 195.00 €
5 nachten 239.00 €
6 nachten 265.00 €
7 nachten 290.00 €
8 nachten 300.00 €
9 nachten 330.00 €
10 nachten 370.00 €
11 nachten 395.00 €
12 nachten 431.00 €
13-14-15 nachten 469.00 €
16 nachten 495.00 €
17 nachten 529.00 €
18 nachten 569.00 €
19 nachten 600.00 €
Entre 20 et 29 nachten 615.00 €
30 nachten 635.00 €

Ze vertrouwen ons

Logo Amazon
 Logo Assistance Publique Hôpitaux de Paris
Logo getaround
Logo Hype
Logo Sixt
Logo Speedy
Logo Ubeeqo
Ville de Paris